Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (2.74 secunde)
Au fost verificate firme care faceau afaceri în constructii, cu cereale, cu alcool, tigari si uleiuri minerale“. Comisarii, vesnic prin pieteComerciantii din piete si târguri se plâng ca sunt „calcati“ de comisarii garzii aproape în permanenta.
Au fost verificate firme care faceau afaceri în constructii, cu cereale, cu alcool, tigari si uleiuri minerale". Comisarii, vesnic prin pieteComerciantii din piete si târguri se plâng ca sunt "calcati" de comisarii garzii aproape în permanenta.
Exista taxa de viciu (aplicata pentru reclama la tigari). Taxele de biserica se percep pentru nunti, botezuri, înmormântari, pomeni. Mai exista diverse taxe de timbru, taxa de eliberare a adeverintelor de salariat si alte taxe pentru eliberarea de documente.
Seminte, sticks-uri, bere la pet sau tigari. Astfel de produse sunt dintre cele mai tranzactionate la colt de strada. Unii comercianti au ales sa-si îmbunatateasca paleta de produse cu unele usor vandabile clientilor, pentru a-si spori vânzarile.
Sumele uriase vehiculate in activitatea Garzii s-au datorat unui fenomen evazionist foarte puternic, practicat in special de mafia cerealelor, a produselor petroliere, dar si traficului de tigari si alcool de contrabanda.
acordati o atentie deosebita starii de curatenie din unitate (avand in vedere faptul ca unele controale ale inspectorilor s-au constatat incinte cu pereti murdari, cu zugraveala exfoliata, fete de masa murdare, cu urme ale arsurilor provocate de tigari, scaune dezlipite, grupuri sanitare murdare, nedotate cu sapun si hartie igienica si in care mirosul de clor te "sufoca");
Zona euro a consemnat o crestere a comertului cu amanuntul de1,2% in mai 2008, fata de luna precedenta, si de 0,2% comparativ cu mai 2007.Segmentul de mancare, bauturi si tigari a raportat o scadere cu 1,4% la nivel UE in perioada mai 2008 - mai 2007, pentru aceeasi perioada zona euro consemnand o scadere de 0,1%, in timp ce comparat cu luna aprilie UE a inregistrat o crestere de 0,8% in mai 2008, respectiv 0,5% in zona euro.
in total, grupa energie electrica, gaze si incalzire centrala, care detine de altfel cea mai mare pondere in Indicele Preturilor de Consum (IPC), a consemnat o crestere de 6,64%.Dintre produsele nealimentare, scumpiri mai importante au fost inregistrate de tutun si tigari (3,66%) si combustibili (1,37%), si aceste produse avA¢nd ponderi insemnate in IPC.
Daca pentru aceasta containerele nu mai reprezinta un mister, nu acelasi lucru se poate spune in cazul unor persoane care trec prin fata lor si care ar putea arunca acolo un pachet gol de tigari sau o sticla goala de suc.
Aproape jumatate (49,7%) din cheltuielile totale medii ale românilor au fost facute, în trimestrul al doilea din acest an, pentru alimente, bautura si tutun, cheltuielile crescând fata de trimestrul anterior, a anuntat ieri Institutul National de Statistica (INS).
In cadrul eforturilor de a limita fumatul, tarile membre UE au dreptul sa reduca numarul de tigari pe care le poate importa un calator de la 200 la 40.
Deputatii europeni pledeaza pentru o crestere graduala a accizelor pentru tigarete si alte produse din tutun. Potrivit raportului elaborat de eurodeputatul Zsolt Laszlo Becsey (PPE-DE, Ungaria), in procedura de consultare, incepand cu 2014 ar trebui sa se aplice 1,50 euro accize pentru un pachet cu 20 de tigarete.
Reprezentantii UGIR propun Guvernului sa actioneze pentru limitarea drastica a evaziunii fiscale, in cazul companiilor care au activitate in comercializarea de tigari, alcool, dar si pentru supermarketuri.
Romania, Bulgaria si Estonia sunt tarile Uniunii Europene cu cel mai mare ritm de scadere a volumului vanzarilor cu amanuntul, inclusiv la categoria de alimente, bauturi si tigari.
In 2009, evolutia inflatiei a fost influentata negativ de cresterea accizelor la tigari si pozitiv de cursul de schimb. Prognoza anterioara estima pentru finalul lui 2010 o inflatie cu aproape 1% mai mica.
Potrivit Institutului National de Statistica (INS), produsele nealimentare s-au scumpit in ianuarie 2010 cu 3,2 %, cele mai mari cresteri de preturi fiind inregistrate la tigari - 13,87 %, energie electrica - 4,2 %, combustibili - 3,42 %.
Peste o treime din piata de tigari provine din contrabanda, iar producatorii aproximeaza evaziunea din acest domeniu la peste 1 miliard de euro.
Totusi, chiar daca ai aflat ultimul ca numai in contrabanda cu tigari si alcool se scurg aproape 2 miliarde de euro, e bine ca ai aflat.
Pretul unui pachet de tigari va creste cu peste 5%, ca urmare a majorarii TVA. Aceasta scumpire, spune Mugur Isarescu, este cauzata de faptul ca acciza se va aplica la un nivel de baza mai inalt.
Pe una dintre casele de marcat, care este fiscalizata cu TVA de 24%, intreprinzatorul poate sa vanda alte produse pe care le are in magazin (acadele, sucuri, tigari), iar pe cea de-a doua casa de marcat (unde TVA afisat va fi de 5%) se vor vinde strict produsele de baza pentru care s-a redus TVA:
google-analytics.com